Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN
U kunt zelf bepalen op welke dagen u de tocht wilt maken!

MAALTIJDEN
Indien u dieetwensen heeft dient u deze bij boeking op te geven. Het arrangement in het Saarland is inclusief diner. De arrangementen in het Lahndal en rond Berlijn zijn exclusief diner, dit is optioneel bij te boeken.

REISVERZEKERING
Niet inbegrepen is een reis- en ongevallenverzekering. Deze kunt u bij ons afsluiten (houdt u er rekening mee dat  meerdere tochten grensoverschrijdend zijn!); wij hebben een passende reis- en ongevallenverzekering in ons pakket.

ANNULERINGSVERZEKERING
Bij annulering brengen wij u de volgende kosten in rekening: annulering tot 8 weken voor vertrek: 30% van de reissom, tot 4 weken voor vertrek 50%, tot 2 weken voor vertrek 80% en tot 7 dagen voor vertrek 100%. Voor een tarief van 5,5 % van de reissom (vermeerderd met assurantiebelasting en met € 3,50 poliskosten) kunnen wij voor u een annuleringsverzekering afsluiten. Wij adviseren u ten zeerste aan dit te doen. Een annuleringsverzekering kan tot 7 dagen na boeking voor u afgesloten worden!

ACCOMMODATIE
Alle hotelkamers zijn voorzien van douche en toilet. Indien u aparte matrassen wenst, dient dit bij aanmelding aangegeven te worden!

EXTRA OVERNACHTINGEN
Extra overnachtingen zijn altijd op basis van logies/ontbijt en kunnen tegen een meerprijs tevens met diner en/of lunchpakket worden aangeboden.

FIETSHUUR
Indien wij voor u een fiets(en) huren, zorgen wij altijd voor fietsen met handrem en versnellingen.

BAGAGEVERVOER
Alle arrangementen zijn inclusief bagagevervoer. De labels voor het bagagevervoer worden bij de reispapieren, in het eerste overnachtingshotel, verstrekt.

GPS TRACKS
Deze zijn te verkrijgen in het starthotel.

BOEKINGSKOSTEN EN BETALING
Wij rekenen € 15,- boekingskosten per boeking. Onze betalingscondities luiden: 50% na ontvangst van onze bevestiging; 50% uiterlijk binnen 3 weken voor aanvang van het arrangement. Na betaling van de volledige reissom sturen wij u per omgaande de bescheiden toe.
Betaling kan geschieden op onze bankrekening met IBAN: NL34ABNA0590409654 – BIC: ABNANL2A, of rekening IBAN: NL19INGB0006901131 – BIC: INGBNL2A t.n.v. Van Paridon Fietsvakanties, Pasteurstraat 32, 7555 NG Hengelo (O).

WIJZIGINGSKOSTEN
Wij berekenen een bedrag van € 15,- aan wijzigingskosten, indien de data van een reeds bevestigde boeking indien mogelijk moet worden gewijzigd.

AANMELDING
Opgave voor een tocht kan zowel telefonisch, schriftelijk als per email geschieden bij:
Van Paridon Fietsvakanties
Pasteurstraat 32
7555 NG Hengelo (O)
Tel. 074 – 2431804
Email: info@vanparidonfietsvakanties.nl
www.vanparidonfietsvakanties.nl
Gerrie, Hans en Alice van Paridon